vineri, 4 decembrie 2015

 

IMI PASA! - Mesaj transmis de cei de la Esperando de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati



Oamenii frumosi si speciali de la Asociatia Esperando au ales ca ieri, 3 decembrie, de Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati, sa le spuna oamenilor ca si ei exista si sunt asemeni oricarei alte persoane.
Ei au facut ceva in premiera in Baia Mare: au devenit manechine vii pentru cateva ore. A fost o experienta de neuitat, care i-a facut sa se simta excelent.
Totul a inceput la ora 14:00, in magazinul House of Art din Mall Gold Plaza.
11 tineri cu nevoi speciale si-au aratat calitatile de manechine, iar cei din jur i-au putut admira in vitrina.
Imbracati la 4 ace” sau casual, cei cu dizabilitati au reusit sa isi indeplineasca misiunea cu succes, reactiile celor din jur fiind excelente.
Pentru ca mesajul sa ajunga la si mai multi oameni, au fost impartiti fluturasi pe care oamenii care au dorit sa arate ca le pasa au putut sa ii afiseze intr-un loc vizibil, in masina, in vitrinele magazinelor, sau in diferite alte locatii.
Pe fluturas apare si intrebarea: Crezi ca persoanele cu dizabilitati merita o viata mai buna?”.  Daca ne-am pune mai des aceasta intrebare lumea ar deveni un loc mai frumos si nu doar pentru acesti frumosi speciali, ci pentru fiecare dintre noi!
Actiunea a avut si sprijinul designerului Lorand Coza, un bun prieten al Asociatiei Esperando, si al celor de la House of Art.
3 decembrie a fost, in acest an, o zi aparte!
Multumim pentru asta!

 
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?