vineri, 20 noiembrie 2015

 

“DESTAINUIREA CATRE COALA DE HARTIE” - O CARTE SCRISA CU SUFLETUL

Astazi, 20 noiembrie, la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu, a avut loc o lansare de carte care a adus sentimentul de bucurie  in sufletul multor persoane.
Este vorba despre cartea de poezii „Destainuirea catre coala de hartie”, scrisa de autoarea Mariana Omota.
Desi ajunsa la cea de-a sasea carte, autoarea a dezvaluit publicului faptul ca aceasta i-a adus cea mai mare bucurie, deoarece nu a vazut-o in forma finala, pana in momentul lansarii.
Cartea contine 72 de poezii inspirate din viata autoarei, care scrie din placere si pentru a impartasi si celorlalti lucrurile care ii aduc bucurie in viata.
Atunci cand nu are cui sa ii povesteasca anumite lucruri, pur si simplu se pune in fata calculatorului si incepe sa scrie ceea ce o inspira in acel moment.
Multi dintre invitatii aflati in sala, au tinut neaparat sa ii transmita cate un mesaj de incurajare Marianei si sa o felicite pentru decizia de a scrie, dar si sa ii spuna ca pentru ei este un exemplu.
Acestia i-au multumit pentru invitatie si au asigurat-o ca vor veni de fiecare data cu mare drag, la toate lansarile de carte pe care le va avea si de acum inainte.


Evenimentul a avut loc incepand cu ora 11:00, in Sala de conferinte a Bibliotecii si a fost organizat in colaborare cu Asociatia Esperando.











Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?