vineri, 16 octombrie 2015

 

Sarbatoare inedita la 14 ani de la deschiderea Centrului de Recuperare Esperando



Zi speciala pentru copiii, tinerii, adultii cu nevoi speciale, parintii acestora si personalul Asociatiei.
Astazi, 15 octombrie, se implinesc 14 ani de cand, cativa parinti ai unor copii cu nevoi speciale au decis sa isi uneasca fortele si sa deschida un centru de recuperare. Acesta a devenit Centrul de Recuperare Esperando, care avea sa ofere serviciile de care copiii lor, dar si alti copii cu nevoi speciale din oras aveau nevoie.
Am dorit sa sarbatorim aceasta zi prin momente speciale de care sa ne bucuram impreuna.
Incepand cu ora 11:00, la Centrul Social Multifunctional Rivulus Pueris, am avut placerea sa petrecem impreuna cateva ore pline de surprize.
Parintii au pregatit o sceneta prin care, doar prin mimica, au reusit sa spuna povestea unor tineri, care se casatoresc, devin parinti, iar dupa cateva luni afla ca, copilul lor are o dizabilitate. Urmeaza vizitele la doctori in incercarea de a gasi solutii si ajutor pentru copilul lor. Dupa multe incercari si cautari gasesc un loc care sa raspunda nevoilor copilului lor, acesta este Centrul de Recuperare Esperando.
Dupa aceasta sceneta care a emotionat intreaga sala, au urmat cateva momente pregatite de copiii si tineri cu nevoi speciale.
Scenata celor mici a adus in fata invitatilor povestea cantecelului „Taranul e pe camp”. Tot ei au interpretat vocal si instrumental cantecelul „Mi-o zis mama ca mi-o da” . Cu totii si-au jucat rolurile cu mare placere, ceea ce a facut ca momentul sa fie o reusita.
A urmat apoi momentul tinerilor, care au pregatit un dans pe cunoscuta melodie „Oarecare”, interpretata de Smiley.
Toti cei prezenti au ramas impresionati de momentele pregatite atat de cei mari, cat si de cei mici, dar si de parinti, acestea fiind cu adevarat emotionante si speciale.
La final a venit si tortul si cu totii au cantat „La multi ani!” bucurandu-se de faptul ca pot sarbatori impreuna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?