miercuri, 14 octombrie 2015

 

Aniversare – 14 ani de la Inaugurarea Centrului de Zi Esperando



Maine, 15 octombrie, se implinesc 14 ani de la Inaugurarea Centrului de Zi Esperando, infiintat pentru „a face viata persoanelor cu dizabilitati mai frumoasa”.
Vom marca aceasta zi importanta printr-o activitate organizata de intreaga echipa a Asociatiei, beneficiarii acesteia si parintii lor.
Incepand cu ora 11:00, la Centrul Social Multifunctional Rivulus Pueris, acestia vor petrece cateva ore presarate cu momente de suflet pentru toti cei prezenti.
In cei 14 ani de activitate sute de persoane cu nevoi speciale au trecut pragul Centrului, unde au gasit mereu specialisti dispusi sa ii ajute in problemele cu care se confrunta.
Acestia sunt atenti atat la nevoile beneficiarilor cat si la cele ale familiilor lor. De-a lungul timpului serviciile au fost dezvoltate continuu pentru a raspunde cat mai bine cerintelor.
Serviciile cuprind activitati precum: kinetoterapie, fizioterapie, electroterapie, laserterapie, termoterapie, reflexoterapie, aromaterapie, masaj, educatie informala si nonformala, terapie ocupationala si orientare profesionala, terapie cu animale, terapie prin dans. Pe langa acestea se ofera si un program de socializare si petrecere a timpului liber.
In ceea ce priveste petrecerea timpului liber, lunar, sunt organizate activitati in afara Centrului: vizite la muzee, expozitii, institutii, magazine etc.; activitati in comun cu licee, scoli, gradinite, copii din oras si judet; excursii, tabere, iesiri in oras, in parc.
De asemenea, se ofera sprijin, informatii si ajutor pentru familii, persoane cu nevoi speciale si persoane aflate in dificultate.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?