luni, 21 septembrie 2015

 

Autografe din fotoliul rulant




Astazi, 18 septembrie, incepand cu ora 11:00, la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu, a avut loc lansarea cartii „POVESTEA ANEI SI A CATELULUI AZORICA”.

Aceasta este cea de-a cincea carte pe care Mariana Omota o lanseaza.
Este o poveste pentru copii scrisa cu mult drag de catre autoare, care a afirmat si astazi ca cea mai frumoasa perioada a vietii este copilaria. Tocmai de aceea, s-a gandit sa le faca o bucurie copiilor si sa le dedice o carticica. In aceasta spune povestea unei fetite pe nume Ana, care isi doreste foarte mult un catelus.
Mariana mai are deja pregatita si o a sasea carte pe care urmeaza sa o lanseze in viitorul apropiat.
La lansare au ales sa-i fie alaturi prietenii, familia, dar si copiii de la cateva scoli din oras. O parte din  cei care au fost prezenti au vorbit despre omul Mariana Omota. Si au fost doar cuvinte frumoase si din suflet.
Cartea a fost publicata cu sprijinul Asociatiei Esperando, care este alaturi de Mariana inca de la inceputul activitatii sale literare.
Moderatorul evenimentului a fost Daniel Filipas, Managerul General al Asociatiei Esperando, care a povestit despre cum a inceput aceasta colaborare si despre bucuria pe care Mariana o aduce cu cartile sale si despre frumusetea copiilor pentru care sunt scrise cartile.
Sala de conferinta in care a avut loc evenimentul a fost plina, lucru care a inzecit sentimentul de bucurie al Marianei si al mamei acesteia. 
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?