luni, 20 iulie 2015

 

A sosit timpul taberei pentru persoanele cu nevoi speciale de la EsperandoAstazi, 20 iulie, copii, tineri si adulti cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando pleaca spre Mihaieni, mai exact la Strandul Termal Mihaieni, locul in care vor avea parte de o experienta de neuitat.
La ora 10:00, acestiau s-au imbarcat in microbuzul care ii duce spre tabara pentru care se pregatesc de ceva timp si pe care au asteptat-o cu nerabdare.
Acestia vor petrece acolo 9 zile, in care se vor bucura de soare, apa si bineinteles nu va lipsi distractia.
Aceasta tabara a fost posibila datorita sprijinului primit din partea unor oameni cu suflet mare, care au ales sa ne sprijine in aceasta activitate pentru care ne-am mobilizat din dorinta de a aduce o farama de bucurie si in sufletele persoanelor cu nevoi speciale.
Pe aceasta cale dorim sa le multumim sponsorilor nostri: Electrocenter, Ermosa, Maratrans, Cora Baia Mare, Ferma Zootehnica, Ghiman Adrian si Hofer Gabriela.
Le transmitem toata stima noastra si apreciem faptul ca de fiecare data ne sunt alaturi in activitatile pe care le intreprindem.


La finalul taberei vom avea cu siguranta un feedback din partea participantilor, pe care il vor impartasi tuturor celor din jur.

 

 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?