vineri, 22 mai 2015

 

Esperando atrage atentia asupra necesitatii asigurarii accesibilitatii pentru persoanele cu nevoi specialeIn 21 mai, in Baia Mare, persoanele cu nevoi speciale de la Esperando s-au mobilizat pentru a atrage atentia comunitatii asupra unei problematici extrem de importanta pentru ele. Este vorba despre accesibilitatea digitala si nu numai, de care ei spera sa se bucure in viata de zi cu zi.
Aceasta zi, nu a fost aleasa la intamplare pentru realizarea evenimentului, deoarece, anual in a treia zi de joi a lunii mai, este marcata Ziua Mondiala de Constientizare a Accesibilitatii.
Pentru a aduce in atentia cat mai multor oameni mesajul pe care vor sa il transmita, copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale, alaturi de personalul Asociatiei, dar si de prieteni care au ales sa le fie alaturi, au realizat 3 flasmob-uri, in 3 locatii din oras.
Primul flashmob a avut loc incepand cu ora 12:00, in Piata Millennium, cel de-al doilea a fost organizat in fata Centrului Comercial Maramuresul, incepand cu ora 13:00, si evenimentul s-a incheiat cu cel de-al treilea flashmob, care s-a desfasurat in fata Mall-ului Gold Plaza, de la ora 14:00.
Pentru aceste momente a fost gandita o coregrafie speciala, care a fost pusa in scena pe melodia Happy, o piesa energica, care a atras atentia trecatorilor, le-a incantat auzul, iar pe unii i-a convins chiar sa ni se alature.

Le multumim tuturor celor care au ales sa ne fie alaturi!
 
 
 
 
 
 
 
 


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?