luni, 16 martie 2015

 

Tinerii de la Esperando pe scena Galei eMaramures



In 13 martie, tinerii cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando au avut parte de o seara minunata si intensa.
Ei au participat alaturi de personalul Asociatiei la Gala eMaramures, care a avut loc la Restaurantul Gran Gala Il Padrino, incepand cu ora 19:00.
In programul evenimentului, tinerii de la Esperando au avut un moment artistic dedicat invitatilor, care a constat intr-un dans popular.
S-au simtit extraordinar pe scena, iar aplauzele publicului le-au bucurat sufletele, deoarece in aceastea au regasit aprecierea persoanelor prezente in sala, pentru momentul lor artistic.
A urmat mai apoi un moment pe care cei de la eMaramures l-au gandit pentru a sprijini activitatile Asociatiei Esperando, pentru persoanele cu nevoi speciale.
Este vorba despre o licitatie la care obiectele licitate au fost chiar tablouri realizate printr-o tehnica speciala, de catre copiii si tinerii de la Asociatia Esperando.
Picturile au fost foarte apreciate, iar licitatia a fost intensa, dandu-se o adevarata lupta pe operele de arta.
In cadrul aceluiasi evenimet tinerii au ales sa le ofere invitatilor cate o mica atentie si in acelasi timp o amintire din partea lor, este vorba despre obiecte realizate chiar de catre acestia, in Centrul de Recuperare Esperando.
La finalul evenimentului, tinerii au plecat incantati datorita momentelor traite acolo, care le-au oferit o satisfactie si o bucurie imensa.
 
 
 
 
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?