luni, 2 martie 2015

 

2% REDIRECTIONATI IN 2014 CATRE ASOCIATIA ESPERANDO



Si in anul 2014, mii de romani au ales sa fie responsabili si generosi, in cel mai simplu mod: prin redirectionarea celor 2% din impozitul platit deja in 2013, spre Asociatia Esperando.
Dorim sa le MULTUMIM inca o data tuturor celor care isi manifesta in acest fel atat cetatenia activa, cat si sprijinul pentru persoanele cu nevoi speciale si pentru activitatile destinate lor la Asociatia Esperando.
Ca si in anii anteriori, avem astfel de suporteri atat din Maramures (Baia Mare, Sighetu Marmatiei), cat si din tara (Iasi, Jibou, dar si, in premiera, din Gherla, Cluj Napoca sau Cehu Silvaniei). Asteptam si sumele de la celelalte Administratii unde oamenii buni ne-au fost alaturi in anii trecuti (Somcuta Mare, Viseu de Sus, Tg. Lapus, dar si Macin, Negresti Oas, Tulcea sau Satu Mare).
(Pentru ca, desi legea prevede ca viramentul acestor sume catre ONG sa se faca dupa inregistrarea lor - pana la 25 mai, in 2014, dar oricum pana la finalul anului, sunt din nou multe Administratii Financiare/ ANAF care nu au virat aceste sume!!!)
Toate acestea spun ceva despre felul in care munca Asociatiei ESPERANDO pentru persoanele cu dizabilitati este vazuta la nivelul intregii tari.
Inca o data, VA MULTUMIM si va asiguram ca sprijinul vostru este apreciat, bine dramuit si folosit cu responsabilitate!
Daca inca nu ati completat formularul pentru anul acesta, o puteti face aici.
                                               

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?