miercuri, 4 februarie 2015

 

14 ANI DE ACTIVITATE PENTRU ASOCIATIA ESPERANDO



5 februarie, este o zi foarte importanta pentru Asociatia Esperando, este data la care aceasta a fost infiintata de catre parintii unor copii cu dizabilitati.
Acum, in 2015, se implinesc 14 ani de cand aceasta este in serviciul persoanelor cu nevoi speciale din
Maramures si nu numai.
In tot acest timp, nenumarate persoane cu nevoi speciale, dar si membrii familiilor acestora i-au trecut pragul, pentru a beneficia de serviciile acesteia.
Aici, ei au gasit sprijinul specialistilor care s-au implicat 100% in recuperarea celor care le-au solicitat ajutorul, iar prin sedintele de terapie au reusit sa faca progrese semnificative.
Tot aici, au avut parte si de nenumarate activitati care le-au adus zambetul pe buze si bucurie in suflet. Au fost nenumartate lucruri pe care le-au facut pentru prima data in viata lor, si asta s-a intamplat la Esperando, tocmai pentru ca specialistii de aici au dorit sa le ofere sansa de a se bucura de lucrurile pe care cei de varsta lor le fac in mod normal.
Sunt 14 ani, in care s-a lucrat pentru a indeplini misiunea Asociatiei, si anume, aceea de a face viata personelor cu dizabilitati mai frumoasa.

Tocmai de aceea, pentru tot ceea ce inseamna Esperando, ziua de 5 februarie, nu poate sa treaca neobservata nici in acest an.
Asa ca, in Centrul de Zi de Recuperare Esperando, incepand cu ora 11:00, va fi mare petrecere.
Copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale, alaturi de cativa prieteni de la Scoala de Modeling Lorand Coza, vor da o petrecere de la care nu vor lipsi muzica, distractia, dansul si bineinteles tortul.

La multi ani Asociatia Esperando!
 
 
 

 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?