marți, 2 decembrie 2014

 

De Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati Esperando participa la Gala Persoanelor cu Dizabilitati, iar beneficiarii se distreaza la Oacky



Maine, 3 decembrie, in intreaga lume se sarbatoreste Ziua Internationala a Persoanelor cu Dizabilitati.

Aceasta zi are ca obiectiv promovarea intelegerii in ceea ce priveste problemele cu care se confrunta persoanele cu dizabilitati si mobilizarea sustinerii demnitatii si drepturilor acestora.
Asociatia Esperando care are misiunea de a face viata persoanelor cu dizabilitati mai frumoasa, marcheaza aceasta zi prin doua activitati importante.
2 angajate ale Asociatiei Esperando insotite de o tanara cu nevoi speciale, vor participa la cea de-a 5a editie a Galei Persoanelor cu Dizabilitati, care are loc in Bucuresti.
Asociatia a fost inscrisa in competitie la sectiunea “Comunica abilitatea”, cu campania “E perfect sa fii imperfect”, derulata in colaborare cu designerul Lorand Coza, pe parcursul anului 2014.
 Le uram bafta fetelor si fie ca aceasta actiune sa aduca in atentia telespectatorilor faptul ca, persoanele cu nevoi speciale pot realiza activitati extraordinare.

Tot maine, copiii si tinerii cu nevoi speciale, beneficiari ai Centrului de Zi Esperando, se vor distra la Locul de joaca Oacky.
Astfel ca, incepand cu ora 10:00, timp de 3 ore, se vor bucura de jocuri si activitati distractive si diverse.
Multumim conducerii Locului de joaca Oacky, pentru faptul ca ne-a pus la dispozitie spatiul pentru derularea activitatii.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?