joi, 27 noiembrie 2014

 

Darul ce aduce bucurie de doua ori cu ocazia Sarbatorilor de CraciunSprijina copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale prin achizitionarea unui bradulet special care in mod sigur va aduce o farama de veselie si culoare in orice casa, de sarbatori.

Produsul este confectionat din hartie si este realizat manual cu persoane cu nevoi speciale (cu sprijin), in cadrul Centrului de Recuperare Esperando.
Fiecare brad este atent lucrat din sute de miscari si bucati, astfel incat sa ajunga un obiect frumos.
 Bucuria de a darui sau a avea in casa acest brad este dublata de bucuria de a sti ca banii obtinuti din vanzarea produselor vor fi folositi doar pentru sprijin si servicii pentru copii, tineri si adulti cu nevoi speciale. Este, daca vreti, un dar ce aduce de doua ori zambet si fericire!
 Materialele folosite sunt reciclabile 100 % si biodegradabile aproape in totalitate.
  Asociatia Esperando este o organizatie a parintilor si persoanelor cu nevoi speciale/ dizabilitati.
Esperando ofera in fiecare zi servicii de recuperare, dezvoltare a mintii, pregatire pentru viata si munca.
 Asociatia Esperando isi pune expertiza in recuperare si intretinere a corpului si mintii si la dispozitia publicului larg, prin servicii contra cost oferite cu profesionisti cu studii universitare.
Pret: - Brad mare: 41 cm inaltime – 24,99 lei
-  Brad mic: 32 cm inaltime – 14,99 lei
Pentru comenzi ne puteti scrie pe facebook, sau ne gasiti pe str. G. Coşbuc, nr. 6/6, Baia Mare, Maramureş, si la urmatoarele numere de telefon: 0362-401363; 401364; 0262-220413; mobil: 0728 318371, sau pe e-mail: pr@esperando.ro.


 
 
 
 
 


 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?