marți, 14 octombrie 2014

 

Conferinta Internationala „Dizabilitate si Terapie” la a 7a editie



In 10 octombrie, incepand cu ora 09:30, la Millennium Business Centre a avut loc cea de-a 7a editie a Conferintei Internationale „Dizabilitate si Terapie”, organizata de Asociatia Esperando.
La fel ca si in anii trecuti, si de aceasta data, cei prezenti au avut ocazia sa vada prezentari inedite precum: „Teatrul umbrelor ca metoda terapeutica”, „Terapia cu delfini”, „Bandajarea neuromusculara”, „Logopedie asistata de caini”, etc.
Aceasta Conferinta este un eveniment de suflet pentru Asociatia Esperando, care reuseste sa aduca in Baia Mare, specialisti din domeniul recuperarii persoanelor cu nevoi speciale.
Acestia au ocazia sa schimbe idei, opinii si pareri in ceea ce priveste domeniul recuperarii.
In acest an printre participanti s-au numarat specialisti din: Romania, Spania, Ungaria, Italia, Marea Britanie, Estonia, Lituania.
Fiecare prezentare a cuprins preponderent demonstratii practice, astfel, cei prezenti au avut ocazia sa vada faptic metodele si tehnicile de lucru.
In plus, si in acest an, in organizarea evenimentului, organizatorii au tinut cont si de aplicarea principiilor dezvoltarii durabile (echilibrul mediului, echitatea sociala, eficacitatea economica) si bunei guvernante. 
 
 
 
 
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?