luni, 8 septembrie 2014

 

O excursie speciala, pentru tinerii speciali de la Esperando



15 tineri cu nevoi speciale de la Asociatia Esperado, care au fost implicati in
campania „E perfect sa fii imperfect”, au avut parte de o excursie la Baile Felix, in perioada 4-7 septembrie.
Datorita initiatorului si organizatorului campaniei, Lorand Coza, dar si unor oameni cu suflet mare care au ales sa se implice in campania mai sus mentionata si sa doneze, tinerii s-au bucurat de o excursie cu adevarat deosebita.
Au fost 4 zile in care ei au avut parte de distractie la piscina, soare, relaxare si momente care le-au bucurat sufletul.
Unii din ei au fost insotiti de catre asistentii personali, iar ceilalti de catre angajati ai Asociatiei Esperando.
Tinerii s-au bucurat nespus cand au aflat ca in excursie ii va insoti si designerul Lorand Coza, deoarece in urma actvitatilor derulate impreuna, intre ei s-a creeat o legatura speciala.
Desi in fiecare seara au avut parte de iesiri in oras si s-au simtit extraordinar, seara zilei de sambata a fost una inedita.
In acea seara, Lorand le-a pregatit o surpriza. Mai exact, i-a dus la Lacul cu nuferi (o zona intens circulata) unde ei au defilat, prezentand moda in fata trecatorilor, care s-au oprit pentru a-i urmari si i-au aplaudat si incurajat.
La final, atat tinerii cat si insotitorii lor au primit cate o diploma personalizata in functie de personalitatea fiecaruia.
A fost o excursie de neuitat atat pentru tinerii cu nevoi speciale, cat si pentru cei care i-au insotit.
Le multumim celor care au facut posibila aceasta excursie: Lorand Coza si sponsorilor implicati in campania „E perfect sa fii imperfect”.

 

 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?