marți, 19 august 2014

 

Curs de Expert Achizitii Publice


In data de 18 august, a inceput cursul de Expert achizitii publice, care se va derula in Baia Mare.
Acest curs face parte din proiectul Phoenix, derulat de Asociatia Esperando in parteneriat cu SC 3ART SRL.
Expertul in achizitii publice are capacitatile si abilitatile necesare pentru a identifica si evalua rapid nivelul de cunoastere si aplicare a cerintelor legale, in general, si a cerintelor esentiale, in special, rezultate din legislatia nationala referitoare la achizitiile publice, in domeniul de activitate in care lucreaza, dar si activitati specifice referitoare la participarea in comisiile de evaluare sau negociere pentru atribuirea contractelor de achizitie publica sau a acordurilor cadru.
La final cursantii vor sustine un examen si le vor fi acordate diplome recunoscute national si international.
La fel ca si in cazul celorlalte cursuri, si de aceasta data, organizatorii ofera sustinere financiara, prin decontarea transportului, oferirea de subventii si premii la absolvire, pentru cursantii care indeplinesc anumite criterii.
Proiectul este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5: ”Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1: “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare in Regiunea Nord-Vest”.
Obiectivul general al proiectului este: cresterea capacitatii de integrare pe piata muncii a 470 de someri cu accent pe someri tineri, femei si someri de lunga durata, din regiunea Nord-Vest, in urmatoarele 18 luni, prin furnizarea sprijinului pentru noi competente si promovarea culturii antreprenoriale, in vederea asigurarii de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva.

Pentru mai multe informatii:
·         Asociatia Esperando, Baia Mare, str. G. Cosbuc, nr. 6/ 6, tel/ fax: 0262 220413; 0362 401363, 401364; mobil: 0728 318371; e-mail: social@esperando.ro

·         SC 3ART SRL, Baia Mare, str. Salcamului, nr. 12, tel/ fax: 0362 800401, e-mail: office3art@yahoo.com

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?