marți, 8 iulie 2014

 

Ingrijitor batrani la domiciliu – un nou curs in cadrul proiectului Phoenix

Investeste in oameni!
FONDUL SOCIAL EUROPEAN
Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013
Axa Prioritara: 5 Promovarea masurilor active de ocupare
Domeniu Major de Interventie: 5.1 Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare
Titlul proiectului: Phoenix
Contract nr. POSDRU 132 / 5.1 / G /  130311  

O noua grupa de cursanti a fost formata in cadrul proiectului Phoenix,  pentru cursul de Ingrijitor batrani la domiciliu.
Acesta se va desfasura in perioada 7 iulie - 8 septembrie, in localitatea Cehu Silvaniei.
La curs s-au inscris 28 de persoane, care doresc sa se specializeze in acest domeniu si sa primeasca o diploma care sa le ateste noile cunostinte dobandite.
Cele 18 cursuri organizate in cadrul proiectului Phoenix, ofera noi sanse la angajare persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca.
In functie de implicarea in derularea cursurilor, cursantilor le vor fi acordate premii, constand in echipamente IT, iar celor care indeplinesc anumite criterii le vor fi acordate subventii.
Proiectul Phoenix este implementat de Asociatia Esperando, in parteneriat cu SC 3ART SRL si este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5: ”Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1: “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare in Regiunea Nord-Vest”.
Obiectivul general al proiectului este: cresterea capacitatii de integrare pe piata muncii a 470 de someri cu accent pe someri tineri, femei si someri de lunga durata, din regiunea Nord-Vest, in urmatoarele 18 luni, prin furnizarea sprijinului pentru noi competente si promovarea culturii antreprenoriale, in vederea asigurarii de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva.

Pentru mai multe detalii:
Asociatia Esperando, Baia Mare, str. G. Cosbuc, nr. 6/ 6, tel/ fax: 0262 220413; 0362 401363, 401364; mobil: 0728 318371; e-mail: social@esperando.ro

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?