miercuri, 23 iulie 2014

 

Copiii de la Esperando sub cupola Circului Acquatico Bellucci



Ieri, 22 iulie, incepand cu ora 19:00, copiii si tinerii cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando, au participat la un spectacol de circ inedit.

Aceasta ocazie le-a fost oferita de conducerea Circului Acquatico Bellucci impreuna cu eMM, care s-au gandit sa le faca copiilor si tinerilor o surpriza, invitandu-i la circ.
Acestia au ramas fascinati inca de la intrarea in circ, si au asteptat cu nerabdare sa inceapa spectacolul.
De-a lungul celor doua ore cat a durat reprezentatia, ei au avut ocazia sa vada numere de acrobatie, jonglerie, numere comice si diferite animale acvatice, care impreuna au facut senzatie in randul publicului.
In plus, unii curajosi au pus mana pe iguane, serpi si alte animale care au fost prezentate publicului intr-un mod inedit. Mai  exact, un specialist care lucreaza cu animalele respective, le-a purtat pe brate, pentru a putea fi atinse de cei din public.
Copiii si tinerii cu nevoi speciale au fost impresionati de ceea ce au vazut, si in mod sigur vor ramane cu amintiri placute de la acest eveniment.

Multumim pe aceasta cale conducerii Circului Acquatico Bellucci si eMM, pentru surpriza frumoasa si bucuria oferita copiilor si tinerilor de la Esperando.
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?