luni, 16 iunie 2014

 

Curs de „Sef ferma agrozootehnica” in cadrul proiectului Phoenix



Joi, 12 iunie, a fost prima zi de curs pentru cei care doresc sa se specializeze ca sefi de ferma.
Cursul se deruleaza in cadrul proiectului Phoenix, implementat de Asociatia Esperando, in parteneriat cu SC 3ART SRL si are loc in comuna Satulung, la Caminul Cultural.
Ocupatia presupune competente de coordonare, organizare si conducere a intregii activitati din ferma agrozootehnica si de monitorizare a activitatilor de productie, transport, depozitare si valorificare a produselor.
In urma finalizarii cursurilor, in 31 iulie 2014, participantii vor sustine un examen, iar celor care vor promova li se vor acorda diplome recunoscute de Autoritatea Nationala pentru Competente.
Proiectul este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5: ”Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1: “Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare in Regiunea Nord-Vest”.
Obiectivul general al proiectului este: cresterea capacitatii de integrare pe piata muncii a 470 de someri cu accent pe someri tineri, femei si someri de lunga durata, din regiunea Nord-Vest, in urmatoarele 18 luni, prin furnizarea sprijinului pentru noi competente si promovarea culturii antreprenoriale, in vederea asigurarii de oportunitati sporite pentru participarea viitoare pe o piata a muncii moderna, flexibila si inclusiva.

Pentru mai multe detalii:
Asociatia Esperando, Baia Mare, str. G. Cosbuc, nr. 6/ 6, tel/ fax: 0262 220413; 0362 401363, 401364; mobil: 0728 318371; e-mail: social@esperando.ro

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?