luni, 10 martie 2014

 

2% pentru persoanele cu nevoi speciale/ dizabilitati

Aveti posibilitatea sa sprijiniti persoanele cu nevoi speciale, prin directionarea celor 2% din impozitul pe venit catre Asociatia Esperando.
De peste 13 ani, Asociatia Esperando ofera servicii sociale pentru persoanele cu nevoi speciale si familiile
acestora.
Sunt servicii esentiale pentru ei, doarece, fara sedintele de recuperare pe care le urmeaza, multi dintre copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale, nu ar putea merge, vorbi, sau chiar manca singuri.
Serviciile trebuie dezvoltate incontinuu, pentru ai ajuta cat mai mult si a le oferi sansa de a duce o viata cat mai apropiata de ceea ce multi dintre noi numesc, „normala”.
In Centrul de Recuperare Esperando ei au parte de servicii precum: recuperare fizica, educatie adaptata, logopedie, psihoterapie/ consiliere, terapii cu animale, cu muzica, cu jocuri, terapie ocupationala, formarea deprinderilor de viata independenta, socializare, insa e nevoie de sprijin si suport pentru sutinerea acestora.
Acum puteti contribui si dumneavoastra la sustinerea activitatilor care se deruleaza pentru aceste persoane, si care au nevoie de o atentie speciala.
Conform art. 84, alin 2 din Codul Fiscal, orice contribuabil poate sa directioneze 2% din impozitul pe venit catre o entitate nonprofit, hotarand astfel cum va fi cheltuit o parte din acest impozit, platit deja de anul trecut la stat.
Nu va costa nimic, trebuie doar sa completati si sa depuneti, pana la data de 15 mai, formularul 230, care poate fi descarcarcat de pe site-ul asociatiei: www.esperando.ro.
Acesta poate fi depus direct la registratura organului fiscal a localitatii de domiciliu, sau puteti sa-l aduceti la noi, iar noi il vom depune la Administratia Finantelor Publice.
Impreuna putem face lucruri frumoase pentru acesti oameni speciali!

Pentru mai multe detalii:
Asociatia Esperando 430284 Baia Mare, Romania, Str. G. Cosbuc 6/ 6
Tel./ fax (+4) 0362-401363, 401364; 0262-220413
Mobil: (+4) 0723- 611800
blog:  http://asesperando.blogspot.com/ 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?