luni, 24 februarie 2014

 

Martisoarele Esperando isi asteapta cumparatorii



In aceasta saptamana Asociatia Esperando va comercializa martisoare realizare in Centrul Esperando, in doua locatii din oras.
Pentru a sustine activitatile Asociatiei, anual, copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale, alaturi de personalul Asociatiei Esperando, parinti, voluntari pregatesc martisoare pentru a le scoate spre vanzare.
Desi sumele provenite in urma acestei actinui sunt mici, ele conteaza foarte mult pentru o organizatie care trebuie sa gaseasca surse pentru finantarea activitatilor sale zilnice.
Cum 1 martie se apropie si in mod sigur multi dintre dumneavoastra doriti sa le surprindeti in mod placut pe doamnele si domnisoarele din viata dumneavoastra, va poftim sa vizitati standurile noastre cu martisoare.
Standurile vor fi amplasate dupa cum urmeaza: 
- pe B-dul Unirii, (in zona Centrului Comercial Maramuresul), in zilele de 27 si 28 februarie, in intervalul orar 10:00 – 18:00; 
-  in incinta Hipermarketului Cora, in zilele de 27 si 28 februarie, in intervalul orar 16:00 – 20:00, respectiv 1 martie, intervalul orar 10:00 - 14:00.In mod sigur printre produsele noastre veti gasi martisoare care sa fie pe placul dumneavoastra, cele mai
multe fiind modele unicat.

Avem martisoare din portelan, pictate manual si arse de doua ori in cuptor, pana la 1000˚C, o data inainte de aplicarea picturii si a glazurii, si inca o data, dupa aplicarea manuala a acestora, dar si alte modele din diferite materiale. 
Modelele din portelan pot foarte usor sa devina pandantive, medalion, charm, brosa, astfel ca intrebuintarea lor poate fi pentru o lunga durata de timp.
Achizitionand martisoare de la noi veti oferi o bucurie atat doamnelor/ domnisoarelor carora le daruiti, cat si persoanelor cu nevoi speciale asistate de catre Asociatia Esperando.
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?