joi, 6 februarie 2014

 

La multi ani, Asociatia Esperando!

In 5 februarie, Asociatia Esperando a implinit 13 ani de viata.
Alaturi de copiii, tinerii, adultii cu nevoi speciale si familiile acestora, personalul Asociatiei a sarbatorit aceasta zi intr-un mare fel.
Parintii alaturi de personal au organizat o intalnire la Millennium Business Center, incepand cu ora 11:00, pentru a se simti bine impreuna si a vorbi despre ce inseamna Esperando pentru ei.
La eveniment a fost prezent si Domnul Primar Catalin Chereches, care a dorit sa fie alaturi de noi la ceas aniversar si să ne ureze, La multi ani! Acesta a oferit Asociatiei o Diploma de Excelenta pentru promovarea drepturilor copiilor si tinerilor cu nevoi speciale si pentru sustinerea si consilierea oferita parintilor acestora.
Pe aceasta cale ii multumim pentru tot sprijinul acordat de-a lungul timpului, in derularea activitatilor pentru persoanele cu nevoi speciale.
Dupa deschidere, tinerii de la Esperando au tinut in mod special sa proiecteze o prezentare, pe care doua
tinere beneficiare au pregatit-o. Prezentarea ii avea ca protagonisti pe angajatii Asociatiei, despre care fetele spuneu ca sunt a doua familie a lor.
Au urmat apoi cateva discutii in care parintii au vorbit despre ce ar insemna viata lor si a familiilor lor fara Esperando. Multi dintre spunand ca in mod sigur aceasta ar fi mult mai grea.
Dupa micile discutii purtate, a urmat o tombola pentru copiii si tinerii cu nevoi speciale. Au fost premiati cu jucarii de care au fost foarte entuziasmati.
A fost organizata o tombola si pentru parinti, care au ales sa daruiasca cate un obiect drag lor, si care in urma extragerii a ajuns la un alt parinte.
Dupa toate acestea a urmat distractia, tortul si dansul. Copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale s-au simtit extraordinar, au dansat, au ras si s-au bucurat de momentele alaturi de parintii lor si personalul Asociatiei.
De la un asa eveniment nu putea sa lipseasca tortul pentru care dorim sa multumim firmei SC Grup Cernestean SRL.


La multi ani, Esperando!


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?