marți, 4 februarie 2014

 

13 ani de Esperando, 13 ani de progrese pentru persoanele cu nevoi speciale



Dragi prieteni,
In urma cu 13 ani, in Baia Mare, cativa parinti ai unor copiii cu nevoi speciale au hotarat sa ia atitudine pentru copiii lor. Au renuntat sa mai astepte o schimbare, si au
produs-o chiar ei. Atat pentru copiii lor, cat si pentru numerosi alti copii, tineri si adulti cu nevoi speciale din Maramures si nu numai.
Astfel a luat fiinta Asociatia Esperando, care in 5 februarie  2001 a “vazut lumina zilei”. Dupa cateva luni, a fost infiintat si Centrul de Zi de Recuperare al Asociatiei, care in toti acesti ani a fost precum o a doua casa pentru nenumarati copii si tineri cu nevoi speciale.
Aici, ei au beneficiat de servicii precum: recuperare fizica, psihoterapie, logopedie, formarea deprinderilor de viata independenta, terapie ocupationala dar si de excursii, iesiri la iarba verde, vizite la muzee si diverse alte lucruri care le-au adus zambetul pe buze si bucuria in suflet.
Insa, in mod special, aici au gasit oameni deosebiti care le-au oferit grija si iubirea lor.
Ei au simtit acest lucru si asta ii face sa isi doreasca sa petreaca cat mai mult timp la Centru.
De 13 ani incoace, in 5 februarie, sarbatorim “ziua de nastere” a Asociatiei, si la fel se va intampla si in acest an. Aceasta zi fiind un motiv in plus de a ne simti bine impreuna: copii, tineri, adulti cu nevoi speciale, parinti ai acestora si angajati ai Asociatiei.
Vom da o petrecere si ne vom bucura ca suntem alaturi unii de ceilalti, si ca ne oferim intelegere si prietenie reciproca, lucruri care sunt esentiale in derularea activitatilor.
Evenimentul va avea loc miercuri, 5 februarie, incepand cu ora 11:00, la Millennium Business Center.
 


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?