luni, 11 noiembrie 2013

 

Copiii si tinerii de la Esperando le multumesc prietenilor de la Scoala "Nicolae Iorga", Baia MareCopiii si tinerii cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando au fost beneficiarii unui frumos proiect cu scop nobil.
Dupa ce in perioada 28 octombrie - 1 noiembire 2013, Scoala Nicolae Iorga din Baia Mare a derulat proiectul  "Saptamana fructelor si a legumelor donate", acestia au ales sa doneze fructele si legumele stranse, catre persoanele cu nevoi speciale de la Esperando.
Este de apreciat faptul ca atat profesorii cat si parintii dar, in special copiii au ales sa se implice in aceasta activitate cu un important caracter educativ.
Este un gest deosebit care demonstreaza din nou ca oamenii speciali din aceasta institutie isi educa bine elevii, invatandu-i despre sanse/ oportunitati egale, generozitate, intelegere.
In mod sigur acest gen de actini contribuie intr-o mare masura la formarea caracterului religios-moral al elevilor, acestia de cele mai multe ori aplicand in viata de zi cu zi valorile pe care le dobandesc la scoala.
Copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale le multumesc pentru fructele si legumele donate si se bucura sa ii aiba mereu aproape!

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?