miercuri, 27 noiembrie 2013

 

Copiii si tinerii de la Esperando au avut parte de o surpriza din partea angajatilor EATON



In 27 noiembrie, incepand cu ora 17:00, copiii si tinerii de la Asociatia Esperando au avut parte de oaspeti de seama.

Angajati ai companiei EATON au ales sa isi petreaca dupamasa zilei de miercuri, alaturi de copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale.
Ei s-au gandit sa le faca o surpriza, mai exact, le-au adus un brad de toata minunatia.  Au pregatit si podoabe pentru acesta: globuri, bomboane de brad, ghirlande si instalatii.
Avand tot ce era necesar pentru a impodobii un brad, acestia au inceput sa il imbrace in „straie de sarbatoare”. Au asezat cu grija toate podoabele pe acesta iar rezultatul este unul deosebit.
In plus au adus cu ei si cadouri pentru copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale din cadrul Asociatiei Esperando, de care acestia s-au bucurat nespus.
O alta surpriza pe care cei de la EATON au pregatit-o pentru cei de la Esperando, a fost grupul de colindatori, pe care persoanele cu nevoi speciale l-au ascultat cu mare drag si s-au bucurat sa-i aiba in vizita la Centru.
Dupa participarea la acest eveniment, angajatii EATON din strainatate si din tara au ales sa faca si o donatie pentru persoanele cu nevoi speciale de la Esperando.

A fost o seara de neuitat atat pentru beneficiarii Asociatiei Esperando cat si pentru vizitatorii de la EATON, care s-au bucurat nespus de prezenta lor acolo.
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?