luni, 25 noiembrie 2013

 

Asociatia Esperando in competitia Gala Persoanelor cu Dizabilitati



In acest an Asociatia Esperando concureaza la Gala Persoanelor cu Dizabilitati, la categoria “Angajatorii abilitatii”.
Gala presupune o recunoastere publica, prin premiere, a unor activitati, proiecte personale sau publice ale persoanelor sau organizatiilor publice sau private.
Categoria “Angajatorii abilitatii” se adreseaza companiilor, organizatiilor sau institutiilor care au angajat persoane cu dizabilitati si/ sau s-au implicat in incluziunea lor pe piata muncii. Aceasta categorie are ca scop incurajarea initiativelor de angajare a persoanelor cu dizabilitat pe piata muncii.
Asociatia Esperando are misiunea de a face viata persoanelor cu dizabilitati mai frumoasa.
Pentru a realiza acest lucru, zi de zi lucreaza cu/ pentru persoanele cu nevoi speciale/ dizabilitati. Printre angajaţii acesteia numarandu-se si persoane cu dizabilitati.

In aceeasi competitie a fost inscrisa de catre Asociati Esperando si buna noastra prietena Iudita Suman.
Ea concureaza la categoria “ Oameni cu desavarsire” care promoveaza persoane cu dizabilitati ale caror realizari in plan educational/ academic, in sport si in comunitate au dat la o parte barierele impuse de societate si au schimbat mentalitati despre dizabilitate.
Cazul Iuditei se incadreaza perfect la aceasta categorie, deoarece ea a demonstrat ca indiferent de problemele cu care s-a confruntat de-a lungul anilor a stiut sa lupte pentru ceea ce isi doreste şi pentru idealurile in care crede.
Datorită sustinerii primite din partea familiei a reusit sa obtina rezultate deosebite atat din punct de vedere educational, cat si profesional.
Cei care doresc sa o sustina pe Iudita in competitie, o pot face acordandu-i un vot pe www.incluziune.org, la sectiunea Competitie – Candidati.
Gala ve avea loc in data de 2 decembrie, in Bucuresti.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?