joi, 17 octombrie 2013

 

Demonstratii practice de terapii pentru persoanele cu nevoi speciale la Conferinta Asociatiei Esperando


Asociatia Esperando organizeaza, in data de 18 octombrie, cea de-a VI-a editie a Conferintei Internationale „Dizabilitate si Terapie”.
Ca de fiecare data conferinta va reuni specialisti din domeniul recuperarii, care vor prezenta invitatilor metode si tehnici de lucru in munca cu persoanele cu nevoi speciale/ dizabilitati, si nu numai.
Printre invitati se numara si specialisti din Turcia si Ungaria.

Editiile din anii trecuti s-au bucurat de succes, ceea ce ne-a incurajat sa continuam demersul nostru de stimulare a invatarii continue in acest domeniu, in care constant apar tehnici noi de lucru sau sunt imbunatatite cele deja existente.
Prin organizarea acestui eveniment oferim ocazia specialistilor locali, nationali si internationali sa impartaseasca cunostinte si noutati din domeniu, pe care mai apoi sa le puna in practica in munca de zi cu zi.
In plus, evenimentul din acest an poarta marca „Eveniment responsabil”, deorece in organizarea acestuia se acorda o atentie deosebita impactului social, economic, de mediu si de buna guvernanta pe care acesta il are sau l-ar putea avea in viitor.

Conferinta va avea loc la Millennium Business Center, Sala de Conferinte, incepand cu ora 10:00 (accesul in sala intre orele 9:30 – 9:55).
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?