luni, 30 septembrie 2013

 

Conexiune de suflet intre baimareni si Asociatia Esperando la Toamna Baimareana – Sarbatoarea Castanelor



Toamna Baimareana – Sarbatoarea Castanelor 2013 a fost pentru Asociatia Esperando o sarbatoare adevarata si un succes deosebit.
Datorita intelegerii si sprijinului din partea Primariei Baia Mare, a Primarului Catalin Chereches, Esperando a putut fi prezenta cu un stand de prezentare si vanzare, de data aceasta mult mai aproape de oameni.
Am putut astfel sa ne prezentam comunitatii, sa aratam cine suntem si ce facem, sa le oferim tinerilor cu nevoi speciale/ dizabilitati posibilitatea de a fi in mijlocul comunitatii si a se simti valorosi.
Am avut si posibilitatea sa vedem inca o data ca baimarenii si oaspetii lor sunt oameni deosebiti, cu suflet mare si cu dragoste de semeni.
Sute sau mii de trecatori s-au oprit pe la Standul Esperando si au cumparat cate un mic produs realizat de/ cu persoane cu nevoi speciale, in Centrul Esperando sau au ales sa ofere un mic ajutor asociatiei.
Caldura si dorinta de a oferi sprijinul pe care le-am vazut in aceste zile ne-au impresionat si ne-au marcat pana in adancul inimii.
Le multumim tuturor celor care au avut vreme si de un gand pentru noi.
Ii multumim Primarului Catalin Chereches si oamenilor deosebiti din Primaria Baia Mare.
Ii multumim lui Dumnezeu ca ne daruieste asemenea zile frumoase si oameni buni.

 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?