miercuri, 23 octombrie 2013

 

2 ani de campanie de suflet pentru oameni speciali


Campania de strangere de fonduri “DARUITI DIN SUFLET! pentru copiii cu dizabilitati”  a Asociatiei Esperando a ajuns la finalul celui de-al doilea an.


Aceasta a primit in anul 2011 primul aviz din partea Consiliului Local, iar in 2012 a fost reavizata.
Pe parcursul celor doi ani de campanie, Asociatia Esperando a avut amplasate mai multe urne in diferite locatii din Baia Mare, unde oameni cu suflet mare au fost de acord sa ne ofere un mic spatiu pentru a veni in sprijinul persoanelor cu nevoi speciale.
Acum, la final de campanie, urnele au fost desigilate si donatiile numarate in prezenta unui reprezentant al Primariei Baia Mare.
Pe parcursul celui de-al doilea an de campanie, din cele 15 urne a fost colectata suma de 5.271,67 lei.
Pentru asta putem doar sa le multumim tuturor celor care au ales sa nu treaca indiferenti pe langa urnele Asociatiei Esperando si sa doneze pentru a sprijini copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale.
Sumele colectate in cadrul acestei actiuni vor asigura o parte din cele necesare pentru derularea activitatii din Centrul de Zi de Recuperare Esperando unde, copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale/ dizabilitati au parte de sedinte de kinetoterapie, logopedie, psihoterapie, fizioterapie, hidroterapie si alte tipuri de terapii necesare recuperarii lor.
Asociatia Esperando intentioneaza sa inceapa o noua campanie.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?