marți, 20 august 2013

 

Excursia in Polonia, un vis implinit pentru tinerii de la Esperando


In perioada 05.08.2013 – 13.08.2013, 7 tineri cu nevoi speciale din cadrul Asociatiei Esperando s-au bucurat de o mult asteptata excursie in Polonia.
Alaturi de cativa insotitori acestia au pornit la drum cu cele doua microbuze ale asociatiei.
Chiar daca drumul a fost obositor, acest lucru nu i-a impiedicat sa profite de toate minunatiile pe care aveau

sa le vada in Varsovia.
In Polonia, acestia au fost cazati intr-un internat care apartine Institutului pentru surdo-muti (niste prieteni mai vechi de-ai Asociatiei Esperando).
Cele 7 zile petrecute in Varsovia le-au oferit ocazia de a vizita mai multe obiective turistice, pe care nu puteau sa le rateze: Parcul Lazienki, Gradina Botanica, Gradina Zoologica, Fortareata Barbican, Palatul Wilanow, Muzeul National de Arta, Muzeul Armatei Poloneze, Centrul Vechi al orasului, etc.
Tinerii au fost extrem de entuziasmati de tot ceea ce au vazut acolo, lucruri pe care probabil nici nu visau sa le vada insa, totusi, viata le-a facut aceasta bucurie.
La intoarcerea spre casa acestia au facut o oprire si la Aquarius in Nyiregyhaza (Ungaria). Aici s-au bucurat de razele soarelui si de apa perfecta pentru o zi de vara.
Cele 9 zile cat a durat excursia au fost cu adevarat speciale pentru acesti tineri care au stiut sa se bucure de fiecare lucru pe care l-au vazut, sau trait in aceasta calatorie.
Multumim tuturor celor care au fost alaturi de Asociatia Esperando, facand posibila implinirea acestui vis pentru aceste persoane speciale.
In mod sigur aceasta excursie le va ramane pentru totdeauna in gand si in suflet.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?