marți, 16 iulie 2013

 

Ultimul eveniment de invatare in cadrul proiectului Together We Learn


Joi, 18 iulie, copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale vor discuta despre sport si viata sociala, in cadrul unui eveniment de invatare.

Asociatia Esperando organizeaza un nou eveniment de invatare deschis tuturor celor care au ceva de spus despre sport si viata sociala, dar si celor care vor sa afle mai multe despre acest domeniu.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 10:00, pe stadionul Phoenix (str. Luminisului).
Acesta face parte din proiectul TOGETHER WE LEARN - Impreuna invatam un proiect implementat de Asociatia Esperando incepand cu luna august a anului 2011, si care se va incheia la sfarsitul lunii iulie a acestui an.
Proiectul s-a derulat pe parcursul a doi ani, perioada in care au fost organizate mai multe evenimente de invatare pe diferite teme, precum: Foto, Video, Mancaruri si bauturi, Istorie, Arte si traditii, Dezvoltare strategica, Realizare martisoare ceramica, Management organizatoric, Natura, etc.
De asemenea, in cadrul proiectului au avut loc si intalniri ale partenerilor de proiect in cadrul carora au fost analizate situatiile din Romania, Polonia si Spania si modul in care se poate imbunatati calitatea vietii persoanelor cu nevoi speciale si legislatia cu privire la acestea.
In acest proiect Asociatia Esperando are ca parteneri Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice din Salamanca, Spania si Sindicatul Profesorilor din Polonia, sucursala din Bialystok.

Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?