joi, 18 iulie 2013

 

Sportul si viata sociala dezbatute intr-un eveniment de invatare organizat de Asociatia Esperando


Dragii nostri,
Astazi, a avut loc evenimentul de invatare pe tema “Sport si viata sociala”.
Acesta a fost ultimul eveniment de invatare din cadrul proiectului TOGETHER WE LEARN - Impreuna
invatam, implementat de Asociatia Esperando in parteneriat cu Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice din Salamanca, Spania si Sindicatul Profesorilor din Polonia, sucursala din Bialystok.
La evenimentul de invatare de astazi au fost prezenţi copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale, parinti ai acestora, personalul Asociatiei, dar si persoane care au dorit sa discute cu acestia despre tema propusa.
Pentru ca totul sa fie cat mai interesant, evenimentul a avut loc chiar pe un stadion, mai exact in tribuna stadionului Phoenix. Mai mult, o prietena de-a copiilor de la Asociatia Esperando care practica volei de performanta, a venit in echipament sportiv.
Tineri sportivi si fosti sportivi au vorbit despre ce inseamna sportul, ce beneficii are pentru cel care-l practica, alimentatia unui sportiv, viata sociala, tipurile de sport, modul de viata al unui sportiv, etc.
Copiii si tinerii cu nevoi speciale au pus intrebari, si au raspuns la intrebari legate de subiectul dat.
Vreme de doi ani, perioada in care s-a derulat proiectul, au avut loc mai multe evenimente de invatare care au fost deschise tuturor celor care au dorit sa afle mai multe despre teme precum: Arte si traditii, Foto, Video, Natura, Mancaruri si bauturi, Management organizatoric, Istorie, Realizare martisoare ceramica, Dezvoltare strategica, etc.
Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?