miercuri, 12 iunie 2013

 

Mancaruri si bauturi traditionale in eveniment de invatare


Dragi prieteni,
Va invitam vineri, 14 iunie, la un eveniment de invatare cu tema “Mancaruri si bauturi traditionale”.
Incepand cu ora 10:00, la Foisorul din Parcul Municipal, copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale, familiile acestora, angajati si voluntari ai Asociatiei Esperando, vor dezbate despre mancarurile si bauturile traditionale.

Sunt asteptati sa participe la eveniment toti cei care au cunostinte in acest domeniu si doresc sa le impartaseasca si altora, sau pur si simplu, cei care doresc sa afle mai multe despre acesta tema.
Un bucatar cu experienta si mamici experte in ale gatitului, isi vor prezenta trucurile si secretele pe care le folosesc in bucatarie pentru ca mancarurile lor sa fie gustoase si apreciate.
Evenimentul are loc in cadrul proiectului “Together We Learn” – Impreuna invatam si pune accentul pe valorificarea experientelor tuturor celor prezenti, acestia avand ocazia sa se exprime liber in cadrul intalnirii, care va fi una interactiva.
Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
In cadrul acestui proiect Asociatia Esperando, are doi parteneri: Sindicatul Profesorilor din Polonia, sucursala din Bialystok si Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice din Salamanca, Spania.
In cazul in care vremea capricioasa ne va surprinde cu ploi, intalnirea va avea loc la Centrul de Zi de Recuperare Esperando de pe strada Somesului, nr. 3 (langa Sinagoga).

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?