miercuri, 26 iunie 2013

 

Centrul de Angajare Asistata ACTIV – un nou serviciu ESPERANDO


Astazi, 26 iunie, a avut loc deschiderea Centrului de Angajare Asistata ESPERANDO ACTIV Baia Mare si lansarea Platformei de Reabilitare Vocaţionala si Integrare prin Angajare Asistata, www.dizab-job.ro.
Asociatia Esperando a infiintat acest centru alaturi de colegii de la Centrul de Coordonare in Angajare
Asistata pentru Angajatori si Persoane cu Dizabilitati ATRIUM,  al Fundatiei Alpha Transilvana Tirgu-Mures.
Evenimentul a avut loc la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu (Salonul Artelor), incepand cu ora 11:00.
Centrul de Angajare Asistata ESPERANDO ACTIV Baia Mare a fost creat cu scopul de a le oferi suport atat angajatorilor, cat si persoanelor cu dizabilitati aflate in cautarea unui loc de munca.
Crearea Centrului este parte a proiectului „EMA – Eficienta Muncii Asistate” – Crearea si implementarea metodologiei integrate de pregatire profesionala si angajare asistata pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati, derulat de Fundatiei Alpha Transilvana Tirgu-Mures, in cadrul programului POSDRU.
Specialistii formati in proiect vor lucra cu tineri cu dizabilitati in varsta de peste 18 ani, oferind sprijin pentru ocuparea unui loc de munca.
Asociatia Esperando va dispune de un program de calcul menit sa faca potrivirea intre profilul beneficiarului aflat in cautarea unui loc de munca si cerintele unui loc de munca. Acest program vine in completarea muncii mediatorilor sociali formati in cadrul proiectului.

 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?