vineri, 21 iunie 2013

 

Deschiderea Centrului de Angajare Asistata ESPERANDO ACTIV


Asociatia Esperando in colaborare cu Centrul de Coordonare in Angajare Asistata pentru Angajatori si Persoane cu Dizabilitati ATRIUM si Fundatia Alpha Transilvana Tirgu-Mures, anunta deschiderea Centrului de Angajare Asistata ESPERANDO ACTIV Baia Mare si lansarea Platformei de Reabilitare Vocationala si Integrare prin Angajare Asistata, www.dizab-job.ro.

Evenimentul de lansare va avea loc miercuri, 26 iunie 2013 de la ora 11:00 la sediul Bibliotecii Judetene, Salonul Artelor, Str. Independentei, nr 4B.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „EMA – Eficienta Muncii Asistate” – Crearea si implementarea metodologiei integrate de pregatire profesionala si angajare asistata pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati.

Fundatia Alpha Transilvana din Tirgu-Mures  este acreditata de  A.N.O.F.M pentru a oferi servicii de mediere a locurilor de munca urmand sa  asigure sprijinul necesar specialistilor de la Centrul de Angajare Asistata din Baia Mare in cadrul activitatilor desfasurate.

Centrul de Angajare Asistata ESPERANDO ACTIV Baia Mare a fost creat cu scopul de a le oferi suport atat angajatorilor cat si persoanelor cu dizabilitati aflate in cautarea unui loc de munca.


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?