marți, 21 mai 2013

 

Va invitam sa impartasiti istorie!


Dragii nostri,
Organizam un nou eveniment de invatare, in cadrul proiectului “Together We Learn” – Impreuna invatam.
Joi, 23 mai, incepand cu ora 12:00, in incinta Muzeului de Istorie, va avea loc evenimentul de invatare cu tema “Istorie”.
Pentru organizarea acestui eveniment aveam nevoie de un partener pe masura, acesta fiind Muzeul de Istorie din Baia Mare.
Impreuna cu acestia am pregatit un program interactiv, astfel incat toti cei prezenti sa aiba posibilitatea sa afle cat mai multe informatii intr-un mod usor si placut.
Specialistii din cadrul muzeului vor sta la dispozitia participantilor pentru a le oferi informatiile necesare.
Frumusetea evenimentelor de invatare consta in faptul ca nu exista un “profesor” si cei prezenti sunt liberi sa impartaseasca celorlalti cunostintele pe care le au in acest domeniu, sa puna intrebari si sa discute liber.
La eveniment vor participa persoane cu nevoi speciale, angajati si voluntari ai Asociatiei Esperando, dar, sunt invitati sa participe toti cei care sunt interesati de acest domeniu atat de captivant care, ne ajuta sa ne descoperim trecutul.
In cadrul proiectului “Together We Learn” – Impreuna invatam vor fi organizate si alte evenimente de invatare precum: Mancaruri si bauturi, Natura, Sport, etc. la care, de asemenea, vor fi invitati toti doritorii.
Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?