luni, 20 mai 2013

 

Persoanele cu nevoi speciale si ingerii patrupezi




In 17 mai, copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale de la Asociatia Esperando au participat la show-ul Ingerii patrupezi.
Acestia au fost foarte interesati de modul in care cainii sunt utilizati pentru a ajuta nevazatorii sa se deplaseze dar, si de modul in care acestia exectuta si alte tipuri de actiuni precum cele de cautare.
Demonstratiile facute de „ingerii patrupezi” i-au surprins placut pe copiii si tinerii cu nevoi speciale care, au avut ocazia sa se apropie de cainii ghizi, i-au mangaiat si au probat, legati la ochi, modul in care un caineghideaza un nevazator.
Ei inteleg foarte bine ce inseamna sa ai in permanenta nevoie de ajutor, chiar si pentru realizarea unor activitati care pentru multi pot parea banale.
Este de admirat ca animalele in ciuda faptului ca nu pot vorbi, pot sa fie un sprijin important pentru multi dintre noi.
Acestea sunt utilizate si in recuperarea persoanelor cu nevoi speciale, terapiile cu animale devenind o metoda foarte benefica si cu efecte deosebite.
Copiii, tinerii si adultii de la Esperando s-au simtit extraordinar, si au fost foarte entuziasmati de ceea ce au vazut in cadrul show-ului.
 
 
 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?