vineri, 31 mai 2013

 

O ZI PLINA DE SURPRIZE PENTRU COPIII DE LA ESPERANDOAstazi, 31 mai, copiii si tinerii cu nevoi speciale de la Esperando au sarbatorit Ziua Internationala a Copilului.
Copiii din intreaga lume asteapta cu nerabdare aceasta zi, ei stiu ca vor fi rasfatati de catre adulti si li se vor
face aproape toate “poftele”.
Ziua Internationala a Copilului aduce odata cu ea bucuria si veselia pe chipul si in sufletul copiilor, si nu numai.
Pentru a sarbatori aceasta zi in Centrul de Recuperare Esperando a fost pregatit un program special cu distractie, veselie si multa voie buna.
Inca de la primele ore ale zilei s-a dat startul la petrecerea care avea sa aduca multe surprize pentru copiii si tinerii cu nevoi speciale.
Acestia au avut parte de jocuri, pictura pe fata, a fost organizata si o tombola cu premii astfel ca, toti participantii au plecat cu un premiu acasa.
De asemenea, alaturi de copii au fost si cateva tinere de la Scoala 18 care au sustinut un recital. Au cantat si s-au distrat impreuna.
De la un asemenea eveniment nu putea sa lipseasca tortul pe care copiii l-au savurat cu bucurie. Pentru aceasta desfatare multumim Cofetariei Buonissimo.
Copiii au fost foarte incantati de modul in care si-au petrecut aceasta zi si in mod sigur si-o vor aminti, cel putin inca o perioada de acum incolo. 

La multi ani, copii! Viata sa va poarte mereu pe carari presarate doar cu lucruri frumoase.
 
 


 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?