joi, 23 mai 2013

 

Istoria in eveniment de invatare


In 23 mai, la Muzeul de Istorie a avut loc un nou eveniment de invatare.
Tema evenimentului a fost Istoria, astfel ca, partenerul ideal pentru organizarea acestui eveniment a fost
Muzeul de Istorie.
Discutiile si prezentarile care au avut loc au fost extrem de interesante dezvaluind lucruri deosebite despre omenire, despre modul in care traia omul cu mii de ani in urma.
Reconstituirile arheologice care copiaza intru totul scenele din vechile timpuri, i-au impresionat pe cei prezenti.
Specialisti din cadrul muzeului s-au imbracat in daci pentru a prezenta tinutele acestora.
La eveniment au participat si copiii, tinerii si adultii cu nevoi speciale de la Esperando care, au avut ocazia sa probeze scuturile, armurile, coifurile, sulitele, sabiile, pe care le utilizau in trecut, soldatii in lupte.
Evenimentul face parte din proiectul “Together We Learn” – Impreuna invatam, implementat de Asociatia Esperando alaturi de doi parteneri: Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice din Salamanca, Spania si Sindicatul Profesorilor din Polonia, sucursala din Bialystok.
In cadrul acestui proiect vor fi organizate si alte evenimente de invatare pe teme din diferite domenii, precum: Mancaruri si bauturi, Natura, Sport, care de asemenea vor fi deschise publicului larg.
Proiectul este cofinantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
 
 
 
 

 


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?