luni, 11 martie 2013

 

10.000 de martisoare Esperando


Si in acest an, ne-am bucurat de aprecierea muncii noastre din partea a nenumarate persoane care au achizitionat martisoare de la noi.
Modelele au fost cu adevarat deosebite, lucru confirmat chiar de clientii nostri, care au achizitionat martisoare atat prin comanda, cat si de la Standul Asociatiei Esperando.
Si anul acesta, la fel ca si in anul trecut, Primarul Municipiului Baia Mare, Domnul Catalin Chereches a ales sa comande de la noi martisoare pentru a le darui doamnelor din Baia Mare.
Cele 5000 de martisoare comandate, au fost realizate din ceramica si contineau logo-ul Municipiului Baia Mare.
Primarul a declarat pentru unul din ziarele locale: „Le-am comandat special de la fundatia Esperando. Sunt facute de persoanele cu dizabilitati si asa cum am facut si anul trecut si in acest an, am realizat acest parteneriat cu persoanele cu dizabilitati pentru realizarea de martisoare si e util sa-i facem sa genereze astfel de produse frumoase si sa se simta utili pentru comunitatea noastra“.
Prin aceasta comanda a reusit sa ofere o bucurie atat doamnelor care au primit martisoarele, cat si persoanelor cu nevoi speciale care le-au confectionat.
O alta comanda importanta a venit de la o firma de advertising din Bucuresti. Acestia au ramas foarte impresionati de frumusetile realizate de catre persoanele cu nevoi speciale, impreuna cu voluntarii si personalul Asociatiei Esperando.
In plus au fost persoane care au cautat standul nostru, deoarece doreau neaparat sa achizitioneze martisoare de la noi.
Le multumim tuturor celor care au avut incredere in noi si au ales produsele noastre.
Faptul ca au achizitionat martisoare de la noi, este o dovada in plus ca munca noastra este apreciata.












 

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?