miercuri, 16 ianuarie 2013

 

Cumparati Martisoarele noastre unicat


Cum 1 martie se apropie cu pasi repezi, Asociatia Esperando doreste sa va prezinte cateva modele de martisoare, realizate in Centrul de Recuperare Esperando, cu participarea copiilor, tinerilor si adultilor cu nevoi speciale.
Daca aveti mereu problema cautarii de martisoare, va oferim oportunitatea de a le achizitiona intr-un mod simplu si comod.
Toti cei care doresc sa le surprinda intr-un mod placut pe doamnele si domnisoarele din viata lor (sotii, fiice, angajate, colege) o pot face acum oferindu-le aceste martisoare modele unicat.
In mod sigur in gama noastra variata de produse veti gasi unele care sa fie pe placul dumneavoastra.
Avem martisoare din portelan englezesc, pictate manual si arse in cuptor pana la 1050˚C, si inca o data, pana la 750˚C dupa aplicarea manuala a picturii si glazurii, dar si alte modele din diferite materiale.
Modelele din portelan pot foarte usor sa devina pandantive, medalion, charm, brosa, astfel ca intrebuintarea lor poate fi pentru o lunga durata de timp.
Achizitionand martisoare de la noi veti oferi o bucurie atat doamnelor/ domnisoarelor carora le daruiti, cat si persoanelor cu nevoi speciale asistate de catre Asociaia Esperando, avand satisfactia sufleteasca ca ati facut ceva bun.


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?