vineri, 21 septembrie 2012

 

Produse comercializate pentru copiii, tinerii si adultii cu dizabilitati


Dragi prieteni,
In perioada 24 – 30 septembrie, in cadrul activitatii „Toamna Baimareana”, vom iesi in fata voastra pentru a prezenta si comercializa produsele deosebite pe care le realizam in Centrul de Zi.
Produsele care ies din mainile tinerilor, copiilor si adultilor cu dizabilitati, cu ajutorul parintilor si a personalului Asociatiei, sunt cu adevarat speciale si datorita faptului ca sunt confectionate cu multa dragoste si daruire.
Cei care vor trece pe la standul nostru vor putea achizitiona obiecte diverse si de o calitate deosebita, multe din ele fiind unicate.
La stand se vor regasi produse realizate din portelan precum: cercei, pandantive, obiecte decorative, de asemenea si felicitari, magneti, bratari si multe altele.
Banii proveniti din vanzarea produselor vor fi utilizati pentru asigurarea celor necesare in vederea derularii in conditii cat mai optime a serviciilor de recuperare pentru copiii, tinerii si adultii cu dizabilitati.
Toti cei care doresc sa achizitioneze produsele noastre pot sa viziteze standul situat in Parcul Mara, in perioada 24 – 30 septembrie, zilnic incepand cu ora 10:00.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?