joi, 19 iulie 2012

 

O excursie cu mult soare

Astazi,19 iulie, copiii si tinerii cu dizabilitati s-au distrat la iarba verde si s-au bucurat de vremea frumoasa.
 Alaturi de personalul din Centrul de Zi Esperando au petrecut cateva ore in natura, la aer curat in localitatea Chiuzbaia.
Pentru ei aceasta iesire a insemnat foarte mult, deoarece au avut ocazia sa se distreze alaturi de prietenii lor jucand diferite jocuri, cantand si facand diferite activitati care de care mai interesante.
Asta inseamna frumusetea vacantei, a iesirilor alaturi de prieteni, a bucuriilor pe care sa le impartasesti cu cei de varsta ta si cu familia.
Desi vacanta de vara a inceput de ceva timp, iar copiii si tinerii din scoli si licee incearca sa profite cat mai mult de aceasta perioada, prin excursii si  iesiri cu prietenii, copiii si tinerii cu dizabilitati de la Esperando nu pot spune acelasi lucru. Ei continua sa vina in Centrul de Zi, la sedintele de recuperare, deoarece acestia nu isi permit sa se opreasca din activitatea pe care o desfasoara zilnic, cu gandul ca intr-o buna zi se vor bucura si ei de minunatiile vietii la fel ca toti copiii de varsta lor.
In razele soarelui care le scaldau chipurile pline de bucurie, copiii isi exprimau entuziasmul in toate modurile posibile. E minunat sa vezi ca acesti oameni speciali stiu sa se bucure pentru tot ceea ce viata le ofera, chiar daca pentru multi dintre noi acestea par niste lucruri banale.
In mod sigur aceasta experienta va ramane in mintea lor pentru o perioada de timp, iar bucuria acestei iesiri va  fi impartasita celor din jur.


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?