luni, 9 iulie 2012

 

Cus de "Manichiura - pedichiura" incheiat in cadrul proiectului POSDRU


Astazi a avut loc examenul pentru cursul de Manichiura – pedichiura, din cadrul proiectului „Formarea, garantia mobilitatii pe piata fortei de munca!”.
Iata ca s-a incheiat si cel de-al cincilea curs din cadrul proiectului derulat de Asociatia Esperando, in parteneriat cu Filiala din Baia Mare a Fundatiei Invatamantului Preuniversitar al Cooperatiei Mestesugaresti „Spiru Haret”.
Dupa doua luni in care au avut parte atat de ore de teorie cat si de practica, 22 de cursante au sustinut proba scrisa, dar si pe cea practica in care si-au dovedit noile abilitati dobandite.
Examenul a fost incheiat cu brio de catre toate cursantele, care au fost extrem de bucuroase. Ele vor primi diplome de absolvire recunoscute national si international.
            De asemenea, cele care vor indeplini criteriile, vor primi subventii. Cele care au venit din alte localitati vor primi sumele pentru acoperirea costurilor de transport.
In functie de implicarea la curs, vor fi premiate cele mai active absolvente, premiile constand in produse IT.
Proiectul este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, Axa prioritara 5: „Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1: „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare in Regiunea Nord – Vest”.


Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?