vineri, 8 iunie 2012

 

O floare si un gand frumos pentru toti cititorii


Astazi, 8 iunie, a avut loc la Biblioteca Judeteana Petre Dulfu, incepand cu orele 12:00, lansarea celei de-a patra carti a prietenei noastre Mariana Omota, “O floare si un gand frumos”.
Plina de emotie, Mariana a asteptat nerabdatoare ca evenimentul sa inceapa, sa poata dezvalui celor prezenti noutatile legate de cartea proaspat tiparita.
Directorul Executiv al Asociatiei Esperando, Daniel Filipas, a vorbit publicului despre felul de a fi al autoarei, despre dragostea cu care scrie poezii despre lucrurile care o inconjoara si in general despre persoanele cu dizabilitati, oamenii speciali, care au nevoie de sprijinul nostru.
„O floare si un gand frumos” este cel de-al patrulea volum de poezii lansat de Mariana cu sprijinul Asociatiei Esperando si contine poezii inspirate din viata ei.
Desi imobilizata intr-un fotoliu rulant, aceasta nu renunta la scris iar emotia care reuseste sa o transmita prin poeziile sale ajunge la sufletul si inima cititorului.
La eveniment au fost prezenti atat copii, cat si prieteni ai autoarei, care au dorit sa fie alaturi de aceasta la evenimentul cu dubla semnificatie pentru prietena lor, doarece, nu doar ca si-a lansat ce-a de-a patra carte de poezii, dar recent si-a sarbatorit si ziua de natere.
La multi ani Mariana! Fie ca viata sa iti ofere cat mai multe bucurii si lucruri frumoase care sa-ti insenineze zilele!

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?