vineri, 15 iunie 2012

 

Evenimente de invatare la Esperando


Sambata, 16 iunie, incepand cu ora 10, in Centrul Vechi (Baia Mare),  Asociatia Esperando organizeaza doua cursuri sub forma de cercuri de invatare, sau evenimente de invatare: un curs de fotografie respectiv un curs video.

Cursurile se adreseaza angajatilor Asociatiei, dar si persoanelor care doresc sa invete despre arta foto-video, sau sa impartaseasca celorlalti cunostintele lor in acest domeniu.
Fiecare curs va avea o durată intre doua si trei ore, in care se vor invata lucruri de baza, precum: manuirea aparatului foto – camerei video, incadrare, componente si multe alte lucruri interesante.
Cursurile sunt organizate in cadrul proiectul “Together We Learn” – Impreuna invatam, finantat de Comisia Europeana, prin Agentia Nationala pentru Programe Comunitare in Domeniul Educatiei si Formarii Profesionale.
Activitatile proiectului au inceput in 1 august 2011 si se vor derula pe parcursul a doi ani.
In cadrul acestui proiect Asociatia Esperando, are doi parteneri: Sindicatul Profesorilor din Polonia, sucursala din Bialystok si Centrul de Recuperare pentru Persoane cu Dizabilitati Fizice din Salamanca, Spania.
Pe parcursul derularii proiectului vor avea loc si alte evenimente de invatare, pe diferite teme stabilite anterior, care se vor adresa tuturor persoanelor doritoare sa invete despre acele domenii.
Intalnirile vor fi interactive deoarece nu va exista un profesor, fiecare avand ocazia sa se exprime liber.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?