joi, 3 mai 2012

 

Recuperare la domiciliu pentru persoane cu dizabilitati

Asociatia Esperando implementeaza, vreme de 8 luni, proiectul "Echipa mobila pentru persoane cu dizabilitati fizice", cofinantat de SPAS/ CL Baia Mare conform Legii 350/ 2005.
Scopul proiectului este de a imbunatatii calitatea vietii persoanelor cu dizabilitati netransportabile, care nu pot frecventa servicii de recperare de zi sau ambulatoriu, prin oferirea unui set de servicii la domiciliul lor.
Pe parcursul proiectului specialistii de la Esperando se vor deplasa la domiciliul beneficiarilor pentru ai ajuta cu servicii de recuperare, ingrijire, consiliere,  socializare, sau chiar sprijin in gospodarie.
Se doreste oferirea unor servicii profesioniste noi de asistare si recuperare la domiciliu pentru persoanele cu dizabilitati grave, precum si prevenirea abandonului persoanelor cu dizabilitati grave sau prevenirea situatiilor de criza in familiile acestora.
Prin acest proiect Asociatia Esperando reuseste sa ofere oportunitatea recuperarii pentru persoane care din cauza problemelor de sanatate nu au posibilitatea sa se deplaseze si care nici macar nu visau ca vor exista astfel de servicii in orasul Baia Mare.

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?