marți, 24 aprilie 2012

 

Un nou curs de formare profesionala



In Baia Mare a inceput un nou curs pentru persoanele care doresc sa-si mareasca sansele la angajare.
Pentru a veni in ajutorul persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si a somerilor, Asociatia Esperando a implementat proiectul „Formarea, garantia mobilitatii pe piata fortei de munca!”.

In cadrul proiectului, luni, 23.04.2012, a inceput cursul de “Manichiura – pedichiura”, care se desfasoara la sediul partenerului de proiect, Filiala din Baia Mare a Fundatiei Invatamantului Preuniversitar al Cooperatiei Mestesugaresti „Spiru Haret”.
Cursul se va derula pana in luna iunie a acestui an si va cuprinde atat ore de teorie, cat si ore de practica in care cursantii vor invata detalii ale acestei meserii.
De asemenea, luna viitoare va incepe cursul de  “Ingrijitor batrani la domiciliu”, adresat aceleiasi categorii de persoane.
Proiectul este cofinantat de Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5: „Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1: „Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare in Regiunea Nord-Vest”.
Obiectivul general al proiectului este imbunatatirea sanselor pentru acces la ocupare al persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca si/sau someri.

Pentru mai multe detalii puteti sa ne contactati la numerele de telefon: 0262-220413; 0362-401363, 401364. Mobil 0728-318371

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?