luni, 16 ianuarie 2012

 

An nou fericit!


Ei, gata! S-a sfarsit 2011 si suntem deja, de mai bine de doua saptamani, in 2012. Chiar si dupa calendarul vechi am trecut in noul an.
Pentru noi anul a inceput cu bine. Adica cu oamenii buni inapoi la munca, cu copiii bucurosi sa fie din nou impreuna, cu multa, multa treaba...
Ne asteapta din nou zile de intrebari, cautari si framantari, Insa credem cu convingere ca vor fi si multe zile bune si frumoase! In primul rand credem cu convingere ca putem face mai multe pentru copiii, tinerii si adulti cu dizabilitati, ca le putem face cu adevarat viata mai frumoasa.
Apoi, credem cu tarie ca putem fi mai aproape de parinti si familii. Pentru ca, de fapt, Esperando asta inseamna: parinti, familii, persoane cu dizabilitati, si, alaturi de ei, specialisti si profesionisti care muncesc zi de zi cu pasiune si suflet.
Credem cu tarie si ca anul acesta va insemna si pentru profesionistii de la Esperando crestere, invatare, imbunatatire, perfectionare. Nu a fost an, in deceniul de viata al Asociatiei, sa nu ne preocupe continua educatie a celor care lucreaza pentru persoanele cu dizabilitati. Si toate eforturile noastre au dat roade: eficienta mai mare, rezultate tot mai vizibile, satisfactie in randul celor pentru care lucram. Si chiar mandria de a fi buni, sau cei mai buni, de a-ti respecta profesia...
Mai credem cu toata fiinta ca zile bune trebuie sa vina, dupa atata munca. Proiecte, finantari, sponsori, donatori, economie sociala, unitate protejata. Sunt multe. Nu le stie nimeni, si nimeni nu stie cat efort, cata lupta, cat nesomn si cat suflet inseamna toate acestea. Oamenii vad doar ca lucrurile functioneaza. Si poate ca e bine ca nu stiu chiar toate problemele. Dar, Doamne, cate sunt!
In rest, credem ca Dumnezeu stie ce e mai bine. Asa ca, dupa ce ne facem treaba, lasam Domnului restul. Si ne rugam!
Sa aveti cu totii un an bun, frumos, plin de invataturi si mai bine!

Comments: Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?