vineri, 6 noiembrie 2009

 

Cartea noastra de terapii pentru persoane cu dizabilitati


Bun gasit!
Aduc vesti bune azi: avem o carte despre terapii pentru persoane cu dizabilitati. Gandita de mai multi ani, cartea a prins forma si materie abia in aceasta toamna, cu ocazia Conferintei Internationale ajunsa la editia a patra.
Cartea poarta numele PASI SPRE INCLUDERE - DIZABILITATE SI TERAPIE. Are 220 de pagini, adica 23 de articole - prezentari ale lectorilor la Conferinta noastra, de-a lungul anilor. Sunt teme dintre cele mai diverse, legate de ceea ce se poate oferi persoanelor cu dizabilitati. Avem teme legate de kinetoterapie si alte metode de recuperare fizica. Avem teme legate de terapia cu cai sau cu caini. Avem despre terapii prin arte, dar si terapii ocupationale. Psihoterapie, autism, Down, cu siguranta ca sunt lucruri familiare celor implicati in viata persoanelor cu dizabilitati. Si sa nu uit sa va spun ca autorii nu sunt doar de la Esperando, ci si din tara, si de afara (Italia, Turcia, Ungaria, SUA, Marea Britanie)
Pentru ca, spre deosebire de alte carti (asa cum si Conferinta noastra e mai altfel decat alte conferinte; dar despre asta voi mai scrie), aceasta nu este una doar pentru specialisti. Este si pentru parinti, si pentru persoanele cu dizabilitati, si pentru cei ce doresc sa-i ajute intr-un fel.
Oricum, peste toate, cartea este pentru oricine vrea sa mai invete ceva, sa fie mai bun, sa ajute mai cu folos. Nu avem pretentia ca prin carte sa invete cineva totul despre un subiect sau o terapie! E, daca vreti, mai mult o trezire a poftei de a afla mai mult, de a studia mai aprofundat. Cartea va va ajuta, poate, sa va clarificati cate ceva, si sa va decideti ce vreti sa faceti si prin ce mijloace.
Asa ca, haideti, la citit si la drum!
Cu gand bun,
Daniel

Comments:
O idee buna si folositoare atat pentru specialisti cat si pentru parinti sau oricine doreste sa mai invete ceva despre dizabilitate. Felicitari!
 
Buna ziua,

Ne puteti spune va rog in ce conditii putem intra in posesia acestei carti?

Multumesc si mult succes pe mai departe!
 
Felicitari. Si pe mine m-ar interesa cartea. Unde o gasim?
 
Trimiteți un comentariu

<< Home

This page is powered by Blogger. Isn't yours?